Witaj na forum Polskiego Serwera Grand Theft Auto!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Siema! Nazywam się KaPi#. Tworzyłem już coś typu serwer PRL, ale jednak różnorakie problemy zmusiły mnie do opuszczenia tego serwera. Tym krótkim wstępem powiem co i jak. Dlaczego tworzę znów swój serwer? Od dłuższego czasu naszła mnie chęć aby zrobić w końcu coś swojego, coś nowego nie to co te wszystkie serwery, nie? Dlaczego nazwa Grand Theft Auto? Postanowiłem, że stworzę coś a'la Grand Theft Auto 1. Spróbuję zjechać wszystkie samochody z gry GTA 1, do MTA:SA. Nie wiem kiedy to będzie możliwe że serwer wystartuje, ale postaram się wyrobić do kilku dni. Modyfikuję teraz cały skrypt MTA:SA i wprowadzam małe poprawki co do skryptu tego serwera. Serwer będzie nosił nazwę Polski Serwer Grand Theft Auto I. Już będzie sporo do pobierania, ponieważ mody ważą od 80-100MB. Więc coś może z tego będzie. Administracja kreuje się następująco. Na czele stoję ja, Właściciel serwera. A tuż pode mną jest Tajfun2002 - Drugi właściciel serwera, odpowiedzialny za.. za... nie wiem. Tym krótkim wstępem, zakończyłem ten długi post, i czekajcie na kolejny news, który ukaże się zapewne jutro około godziny 20. Pozdrowienia!